Pàgines

dimarts, 18 de desembre de 2018

PROJECTE DE 1rB "De l'arbre al paper": VISITA AL MUSEU MOLÍ PAPERER

Hola famílies!

Volem explicar-vos que dijous passat vam anar al Molí paperer de Capellades. Vam decidir fer aquesta sortida perquè volíem veure de primera mà com feien el paper antigament, així com ens expliquessin coses molt interessants sobre la història del procés de fabricació del paper. 

Primer, vam fer una visita a tot el museu, on la nostra guia ens explicava i ensenyava coses molt interessants com: les màquines que feien servir per triturar els draps, el molí que generava l'energia per la fàbrica, el Jordi que ens explicava com fer el paper manualment, etc. I després vam fer el taller de paper, on vam poder experimentar fer un full de paper. Sí, sí, el paper esgrafiat que vam dur l'altre dia a casa el vam fer nosaltres amb les nostres mans! 

La nostra guia va quedar paralitzada per tot el que ja sabíem, i a més a més li vam poder fer moltes preguntes que portàvem preparades prèviament.

Ens ho vam passar molt i molt bé i vam aprendre coses noves que després vam poder afegir en el nostre projecte.

Ah! I abans d'entrar al Museu vam estar esmorzant en un parc que hi havia una cova la qual ens va encuriosir a totes i tots.

En format d'imatges us deixem un recull del que va ser un dia ple d'emocions i d'experiències noves.

La classe de 1rB

1 comentari: